https://2img.net/r/ihimizer/img703/5977/itemler.png(firefox resimleri tam çıkartamayabiliyor. eger resım yarım cıkarsa internet explorerdan bakarsanız duzelecektır)
ÇAR 80 Lv dir. Anubis serverindedir. skiller ve exp durumunu itemlerin oldugu resimde alt bölümünde görebilirsiniz. Resimdeki itemlerin dısında 5 ruh tası satıldıgında 3t kadar edecek item bulunmaktadır nakıt 350m kadar para da vardır. bu çarın yanında (yan karakter deıl başka bır hesaptır) 67 lv şamanda var expi % 70 80 cıvarındaydı( uzun zamandır gırıp bakmadıgım ıcın hatırlayamadım ) kat bıletı kan taşı mor yeşil iksir ejderha madalyası vsvs azda olsa war Çarımı ankarada satmayı dusunuyorum her ıkı tarafta bırbırıne guvenmeyecegı için havale bılmem ne flan kımseyı ugrastırmam elden satıcam çarımı böylece alanda satanda rahat olacak başka sorularınız varsa ve çarı almak istiyorsanız iletişim numaram 05079121102 dir mesaj atmanız yeterlıdır. şimdiden soylıyım çar takası flan yapmam nakit satmayı dusunuyorum oyunu tamamen bırakıyorum o yuzden çar takas teklıfi yapmayı dusunenler hıc mesaj atıp yorulmasınlar