seyidahmet55 Battalion
| Konu: 99 lvl car satılır Tks ile takas'ınızı sunun bana 75 lvl üstü zihinsel olsun süper itemli olsun Yalan Yktur. mesajınızı alta yazın görüşelim Paz Kas. 28, 2010 4:47 pm | |
| 99 lvl car satılır Tks ile takas'ınızı sunun bana 75 lvl üstü zihinsel olsun süper itemli olsun Yalan Yktur. mesajınızı alta yazın görüşelim.
Gerekli Bilgiler Msnden verilecektir. Tks İçin Yüz Yüze Olursa Çok ii Olur Veya Msnden De yapabiliriz. Fark Etmez Güvenecek kişiler pm atsın. E Mail Adresi: Kaleli_Serhat_55@Hotmail.com Mesaj Yazmadan Eklemeyin ! | |
|
seyidahmet55 Battalion
| Konu: Geri: 99 lvl car satılır Tks ile takas'ınızı sunun bana 75 lvl üstü zihinsel olsun süper itemli olsun Yalan Yktur. mesajınızı alta yazın görüşelim Paz Kas. 28, 2010 8:42 pm | |
| | |
|
djbuzy Skeleton
| Konu: Geri: 99 lvl car satılır Tks ile takas'ınızı sunun bana 75 lvl üstü zihinsel olsun süper itemli olsun Yalan Yktur. mesajınızı alta yazın görüşelim Cuma Ara. 10, 2010 10:12 am | |
| Az Önceki Mesajda Ne Konumu Gördün ki Diyordun Bu Ne Ya Lan Dolandırıcının Önde Gidenisin İşte Kendinden Utan Ama Bu Forumda Fazla Barınamazsın Haberin Olsun..! | |
|